interieur bewerk

Start met elektrostimulatie

Wil jij graag wat strakker in je vel zitten of heb je last van veel buikvet of vet op de heupen/billen? Dan is afslanken door middel van elektrostimulatie voor jou de oplossing! Door middel van elektrostimulatie en lichaamseigen trillingen worden jouw spieren sterker, je diepere vetcellen verwijderd en kom je strakker in je vel te zitten.

We starten altijd met een kennismakingsbehandeling. Hier trekken we 1.5 uur uit om een BIA-Test te doen waaraan wij kunnen aflezen hoe jouw lichaam er nu voor staat. Aan de hand van de test maken we een behandelplan en ontdekken we welk programma het best bij jou past. 

Je kunt kiezen voor een abonnementsvorm van 3 maanden, 6 maanden of een jaar, maar ook een rittenkaart is mogelijk. De rittenkaart kun je in 3 termijnen betalen. Het abonnement wordt maandelijks afgeschreven. 

Elektrostimulatie samengevat:

• Elektrostimulatie voor het lichaam op plekken waar jij het nodig hebt
• Door middel van een BIA Test ontdekken wij welke behandeling het best bij jou past
• Na 1 behandeling zie je al resultaat en na 7-10 behandelingen is het blijvend
• Je lichaam wordt strakker en je vetcellen nemen af

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het elektrostimulatie:
Het blijvende resultaat
De fijne behandeling wat voelt als een massage
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding op het gebied van voeding als extraatje

header vakantie

Afslanken doen we samen!

Wij zijn Anita en Janine, jouw persoonlijke coaches. Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van de Easy Shape Trainer helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslank- of lichaamsdoel. Wil je erachter komen of elektrostimulatie iets voor jou is? Boek dan een kennismakingsbehandeling!

Wil jij starten met afslanken?

Samen met jou bekijken wij graag of elektrostimulatie ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor het plannen van een kennismakingsbehandeling! Of boek direct zelf een afspraak via deze link.