[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column el_class=”text-center”][pillar_hero layout=”intro-social” slider_height=”height-70″ image=”1675″][vc_row_inner content_placement=”bottom” el_class=”text-left”][vc_column_inner width=”2/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”4/12″][vc_single_image image=”1457″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”4/12″][vc_column_text]

Best belangrijk… wie gaat jou helpen kilo’s kwijt te raken? Wie geeft die schop onder je kont? Wij stellen ons graag aan je voor!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/pillar_hero][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1465473898191{padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Allereerst, wat leuk dat je mijn website bezoekt! Laten we hopen dat ik je kan overtuigen om vanaf vandaag de keuze te maken om de beste versie van jezelf te worden!

Ik ben Ingrid Maas, voedingscoach. Voeding, gezondheid en anderen helpen zijn zaken waar ik enorm blij van word. Na 27 jaar een eigen schoonheidscentrum te hebben gerund, heb ik de beslissing genomen om een andere weg in te slaan. Gedurende al die jaren heb ik met veel mensen gesproken die klachten ervaren waarbij overgewicht een rol speelt. Hormonale disbalans, diabetes type 2, insulineresistentie, slaapproblemen, hoofdpijn, enzovoort. Bovendien zijn er veel mensen die worstelen met hun gewicht en maar niet van die vervelende kilo’s afkomen. Je bent niet alleen! Momenteel  heeft 50.2% van de Nederlanders overgewicht, wat een steeds groter wordend probleem is.  

Het enthousiasme om mensen te helpen, met name om gezonder en fitter te worden, is altijd blijven branden. En toen kwam Powerslim op mijn pad. Het is een afslankmethode met persoonlijke coaching (van mijzelf), waarin ik je wekelijks motiveer om de strijd aan te gaan tegen de kilo’s, zonder het jojo-effect te ervaren nadat je je streefgewicht hebt bereikt. 

Ben je nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen? Dan maak ik graag tijd voor je vrij om je doelen te bespreken en te kijken of we een goede match zijn om jou te kunnen ondersteunen!

Tot snel!

Liefs,

Ingrid

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1680″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving” parallax_image=”1672″ css=”.vc_custom_1590580380241{padding-top: 160px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/4″][pillar_icon_box icon=”icon-Friendster” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Verlies per week”]1,5 tot 2 kilo vet[/pillar_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][pillar_icon_box icon=”icon-Affiliate” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Iedere week”]Persoonlijke begeleiding[/pillar_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][pillar_icon_box icon=”icon-Fingerprint” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Duizenden”]Powerslimmers gingen je voor[/pillar_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][pillar_icon_box icon=”icon-Cardigan” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Jojo-effect?”]Nooit meer![/pillar_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”bg–primary” css=”.vc_custom_1465475092393{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1566651605102{padding-bottom: 25px !important;}”]

Wil jij starten met Powerslim?

[/vc_column_text]

    [/vc_column][/vc_row]