Samen starten wij jouw afslankverhaal

Bij de afslankboutique sta ik voor 100% klaar voor jou! Wat wil jij bereiken, hoelang wil jij erover doen, wat vind je wel en wat vind je niet lekker? Deze en nog vele andere vragen zullen wij stellen tijdens het intakegesprek. Daarna komt het belangrijkst… Via welk programma wil jij deze doelen behalen? Samen kijken we wat voor jou prettig is en hoe jij dit wil aanvliegen. 

koolhydraatarm
programma

Wil jij graag verantwoord afvallen met minder koolhydraten, lekker eten en koken zonder dat je lang in de keuken moet staan? Dan is ons 12 weken koolhydraatarm programma echt iets voor jou! 

Elektrostimulatie

Heb jij last van diepere vetcellen die maar niet weg willen? Bijvoorbeeld op je benen, buik of heupen? Dan is elektrostimulatie voor jou de oplossing! 

PS. Food & Lifestyle

Samen gaan we aan de slag zodat jij je beter voelt, tevreden met je lichaam bent en trots bent op jezelf. Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle program volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.