Ik ben nu zo’n 7 weken bezig met Powerslim. Heb ik het volgehouden? Niet altijd. Heb ik nog steeds een doel voor ogen? Jazeker! Afgelopen week was weer zo’n eyeopener voor mij.

Ik ben echt een gezelligheidsdier, al zeg ik het zelf dan! Ik houd van gezellig tafelen met vrienden en een drankje hier en een drankje daar te doen. Afgelopen week, had ik daar behoorlijk last van. Ik ging vrijdag uit eten met een vriend. Prima te doen, tot dat we de toetjes kaart zagen en ik spontaan verliefd werd op een marshmallow toetje. Nondeju die was lekker! Ja ik heb er wel echt van genoten hoor. Maar het paste niet bepaald in Powerslim, oeps. Daaropvolgend hadden we een verjaardag. Gelukkig zat ik zo vol van het toetje, dat ik niets meer hoefde. Zaterdag gingen we onverwachts met vrienden eten. Eerst even wat lekkers op tafel en daarna lekker biefstuk met brood smikkelen. Ik had overdag al niet veel gegeten. Gewoonweg vergeten denk ik, maar dan is even wat extra’s binnenkrijgen tijdens het avondeten wel lekker. Dus er gingen twee sneden witbrood naar binnen. En dan zondag.. overdag redelijk goed gegeten, maar ’s avonds geen zin om eten te koken. Met als gevolg dat we op de bank plofte met een zelfgemaakte borrelplank. Powerslim proef? Niet bepaald…

Ik ga morgen (vrijdag) een lang weekend naar Lille. Dus mijn doel van deze week was onder de 84 kilo komen. Dat ga ik morgenochtend bekijken 😉 maar hoe kan ik dat ook laten gebeuren? Maandag ben ik er weer volledig streng ingegaan. Iedere dag wandelen, minimaal 45 minuten en niet zondigen eten.

Toch wel benieuwd, trok ik vanochtend een spijkerbroek aan, die ik al een tijdje niet meer lekker paste. Vooral vanwege de vetrolletjes die eroverheen kwamen. Je kan mijn reactie dus verwachten op het moment dat ik hem aantrok en helemaal niks zag zitten! JAHOEE hij past weer. Ik denk dan ook dat ik morgen toch echt mijn doel van deze week ga halen!

En hoe staat het dan met mijn doel van oktober? Die heb ik zeker weten niet gehaald. Nog een keer 5 kilo verliezen in 1 maand is niet gelukt. Maar 3 kilo ben ik ook heel tevreden mee! Volgende week vertel ik jullie mijn definitieve resultaat van oktober en mijn nieuwe doel voor november.

Lezen jullie dan weer mee?

Liefs,

Janine