Allereerst wat leuk dat je op onze website zit! Laten we hopen dat wij jou kunnen overtuigen om vanaf vandaag de keuze te maken om ervoor te gaan en de beste versie van jezelf te maken!

Wij zijn Anita Slijkerman en Janine Moddermann, moeder en dochter. Wij hebben samen 10 jaar lang gewerkt als drogist bij de DA Leidsestraat in Amsterdam. Voeding, gezondheid en mensen helpen is iets waar wij heel vrolijk van worden. Drie en een half jaar terug hebben wij de beslissing genomen om iets anders te gaan doen. Anita is de afslanksalon Size Zero begonnen en Janine is de marketing ingedoken. Toch kwamen wij begin dit jaar weer bij elkaar…

Het enthousiasme om mensen te helpen gezonder en fitter te worden blijft hangen. En toen kwam Powerslim op ons pad. Een afslankmethode met een coach (wij dus) waarin wij jou iedere week stimuleren om te vechten tegen de kilo’s en geen jojo-effect te krijgen nadat je op je gewenste gewicht zit.

Ben je nou benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Dan maken wij graag tijd voor je om je doelen te bespreken en om te kijken of wij een match zijn om jou te kunnen helpen!

Tot snel!

Liefs,

Anita en Janine