Liggend vanaf het strand op Ibiza typ ik mijn eerste blog. Vanaf vandaag neem ik jullie elke maandag mee in het “Powerslim dagboek…” ! Waarom? Aanstaande maandag 2 september moet de knop om en ga ik van start met Powerslim! 

Via deze blog wil ik jullie de ups en downs laten zien van Powerslim. Hoe kun je je aanpassen tijdens een avondje uit of als je een dagje op pad gaat. 

Ik kan mezelf geen snoeperd noemen, maar een snoepje gaat er altijd wel in. Iemand die echt van hartig houdt? Ook niet echt, maar het gaat er wel in. Ik heb vaak niet in de gaten dat ik aan het eten ben, waardoor ik voordat ik het weet, alweer teveel heb gegeten. Dat moet veranderen! 

Dat niet alleen… want ook mijn gewicht is te hoog. Dat weet ik gewoon, maar ik durf nog niet te kijken, dus maandag wordt het moment van de waarheid. Waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe? En veel belangrijker… wat wil ik bereiken? 

Ik hoop dat jullie allemaal iets hebben aan mijn blog en dat ik jullie kan inspireren om hetzelfde te doen! Voor nu moet ik mezelf inspireren en een knop omzetten! Want ik ga ervoor?? 

Vandaag en komend weekend ga ik nog even genieten… en nu ik dit typ denk ik: dat kan ik straks ook nog, stel je niet zo aan! In ieder geval heb ik nog twee festivals op de planning staan nadat ik naar Nederland ben gevlogen! 

Liefs, 

Janine