De eerste week PowerSlim zit erop! En het was mij er eentje zeg… Van etentje naar etentje, aanpassen qua voeding, meer bewegen en tegen ieder lekker dingetje nee moeten zeggen. Maar alles voor een positief resultaat! Want ik ben wel afgevallen!

Vol zelfvertrouwen begon ik vorige week maandag met Powerslim. 6 maaltijden per dag, geen koolhydraten, maar wel lekker eten. Op zich niks mee toch? Maar ik als broodeter, moest wel even aanpassen. Gelukkig kun je tijdens de lunch wel kiezen voor een aantal soorten “brood” waardoor ik toch niet heel veel hoef aan te passen. Qua avondeten is het ook even omschakelen. Geen standaard maaltijden meer zoals aardappels, vlees en groente of even een simpele pasta maken. Echt even tijd nemen om te bedenken wat je gaat eten en hoe je dit kunt combineren met de maaltijd van je partner.

En dan de lekkere dingen die voorbij je neus komen… Dinsdag heb ik een stroopwafel afgeslagen, woensdag een muffin, vrijdag een brownie, zaterdag red velvetcake en zondag een gebakje. Hoe is het mogelijk dat ik in één week in zoveel verleiding kom? En als ik alles had gegeten, was ik zo weer een kilo zwaarder geweest. Volgens mij is m’n knop echt om! Weg met die zoetigheid en klaar voor de strijd! Ik voel ook niet meer de drang naar suikers en alleen dat is al een fijn gevoel.

En dan het moment van de waarheid. Maandagochtend mocht ik opnieuw de weegschaal op. Met als startgewicht 91.1 (ja echt waar ik schrok ook!) moest het echt naar beneden. Binnen 1 week ben ik gezakt naar 89.1 en dus een volle 2 kilo afgevallen. Sprongetje in de lucht heb ik gemaakt hoor! Zo fijn om beloond te worden voor alles wat je doet!

Vol goede moed ga ik week 2 in, klaar voor de strijd tegen de kilo’s. Want nu ga ik winnen!

Liefs

Janine