Week 2 van Powerslim zit erop. Ik heb de smaak de pakken hoor! Op feestjes weet ik mezelf aan te passen, dagelijkse dingen zonder extra eten gaat goed en ik voel me goed. En dat is natuurlijk het belangrijkst!

Ik weet steeds beter in het ritme van eten te komen. Iedere dag moet je 6 maaltijden eten en dat is niet altijd even makkelijk. Vooral als je wat later opstaat of aan het werk bent en je product vergeet mee te nemen. Even snel naar de supermarkt voor een broodje gaat natuurlijk niet. Dat is iets wat ik hier in Nederland wel lastig vind hoor. Niet iets koolhydraatarm of suikervrij kunnen vinden. Alles gaat maar met brood en zoetigheid. 

Gelukkig heb ik bij de Albert Heijn de koolhydraatarme stoommaaltijden gevonden, super lekker en gezond. Ik ben niet iemand die graag in de keuken staat en na een dag werken vind ik makkelijk eten het allerfijnst. Die maaltijden zijn dan ook perfect voor zo’n 1 a 2 keer per week. 

Met het mooie weer van vorig weekend is het voor mij standaard om op een terrasje te gaan zitten. Wij maken vaak borrelplanken en kunnen de hele avond genieten van een biertje of wijntje. Nu mag ik natuurlijk niet alles, maar ik heb lieve vrienden die er rekening mee houden! Geen dingetjes met paneermeel, voor mij iets anders in plaats van brood en ook geen toetje voor Janine. Een wijntje? Die lust ik dan wel! 

Zondag was mijn moeder jarig. Ik had mezelf de hele week verheugd op het suikervrije taartje dat ze voor mij zou maken, maar helaas ze was het vergeten. Stom he? Nou goed, dan slaan we het maar over. Is uiteindelijk beter voor me ;). Omdat ook een vriendin van mij aan het Powerslimmen is en zij ook op verjaardag bij mama kwam, had ik toastjes en bruchetta’s van Powerslim gehaald. Hier heb ik de tonijnsalade en eiersalade voor gemaakt en wij hebben heerlijk kunnen smikkelen. 

En dan natuurlijk het moment van de waarheid. Ben ik afgevallen? Ik ben 1 week verder 1.5 kilo vet kwijt, in spieren 1 kilo aangekomen en daardoor in gewicht niks verloren, maar hé: m’n broeken zitten wel ruimer! Op naar de volgende week.

Lees je dan ook weer mee? 

Liefs, 

Janine