Eind september tijd om de balans van 1 maand Powerslim op te maken. Ik had zelf nooit verwacht dat ik überhaupt hier zou komen, maar het is gelukt. Mijn eerste doel is behaald!

Op 2 september heb ik natuurlijk besproken wat mijn totale doel is: 15 kilo afvallen. Maar ik moet mezelf ook kleine doelen geven want die 15 kilo is niet zo snel in zicht. Dus ik zei tegen mezelf voor eind september wil ik 5 kilo afgevallen zijn. En jawel! Zaterdag 28 september jl. stond ik op de weegschaal: 84.5 kilo. Dat betekent 5.4 kilo afgevallen in 26 dagen.

Mijn volgende doel? Ik wil eind oktober 80 kilo zien verschijnen op de weegschaal. Dat moet gaan lukken toch? Ik ga er in ieder geval voor!

Weet je wat ik af en toe best moeilijk vind? Nee zeggen tegen lekker eten. Bijvoorbeeld een taartje afzeggen of kiezen voor een salade in plaats van een broodje. Vorige week zag ik tussen de recepten van Powerslim een recept voor een lemon cheesecake staan. Super makkelijk te maken en na het zien van de afbeelding, leek hij mij ook erg lekker. Dus ik de keukenprinses (niet dus) de keuken in! Ik heb het taartje gemaakt met biscuit en een zakje Powerslim lemon cheesecake dessert. Daarna in de vriezer gezet voor wanneer ik hem nodig heb. Gelukkig appte 3 dagen later een vriendin of ik een taartje kwam eten… JA! Maar dan wel mijn eigen taartje! Liep ik met mijn bakje over straat, maar ik had iets lekkers en hoefde geen nee te zeggen. Wil jij het taartje ook eens proberen? Hier vind je het recept!

Als Powerslimmer en als Powerslim coach moet ik op twee stoelen zitten. Super handig want ik weet waar de klanten doorheen gaan en ken de materie. Deze week wil ik toch even Ilse in het zonnetje zetten. Mijn allereerste klant en wat een topper! Ze is 14 kilo afgevallen en gaat nu door naar fase 2A. Met veel ups en downs heeft zij dit maar mooi voor elkaar gekregen in 3 maanden tijd!

Voor nu tune ik weer uit!

Liefs,

Janine