Ahoh! Voor het eerst in 5 weken heb ik zwaar gezondigd. Ik had er wel rekening mee gehouden dat het uit de hand kon lopen, maar achteraf baalde ik toch wel een beetje..

Afgelopen zondag was het Bokken en Happen in Hoorn. Je gaat langs zes cafés en krijgt overal een bokbiertje en een bijpassend hapje. Iets wat wij met de vriendengroep 2x per jaar doen. Toen ik op 2 september startte, wist ik dat dit eraan zat te komen. Ik had mezelf daarom voorgenomen om vanaf 2 september tot aan 6 oktober geen bier te drinken en dan mocht ik tijdens de bokken en happen tour extra genieten. Nou dat is gelukt hoor..

Omdat ik weet wat een overload aan koolhydraten ineens met je lichaam kunnen doen, ben ik op vrijdag al begonnen met 1 maaltijd koolhydraten toevoegen. Na de maaltijd kreeg ik toch last van m’n buik. Ik was zo misselijk omdat het als een blok erop viel. Best gek toch evengoed?! Zaterdagmiddag geluncht met een broodje zalm; heerlijk! En toen ging het ook weer goed met het eten van koolhydraten. Tsja en dan zondag, voor het eerst in 5 weken bier drinken en heel veel ongezonde dingen eten. Ik heb er van genoten! Maar maandag dacht ik wel wat heb ik gedaan…

Nadat ik een koolhydraatrijk weekend heb gehad, was ik maandag direct weer streng voor mezelf. 6 maaltijden per dag en allemaal weer PowerSlim. Ik voel dat het nu ook weer beter gaat en dat ik weer in Ketose zit. Nu weer goed volhouden want m’n volgende doel komt er weer aan. Ik ben wel een beetje bang dat ik hem dit keer niet ga halen, oeps!

Op de weegschaal viel het mee. Ik was 1 kilo aangekomen en 0,7 kilo waarvan waren spieren. Dus al met al niet echt aangekomen.

Dit weekend weer veel uitjes op het programma zoals op zaterdag een vriendenuitje in Haarlem, kijken of ik daar evengoed koolhydraatarm kan gaan eten!